Kas teadsid, et treeningriietus lisab motivatsiooni?

Kas õige riietus aitab paremini treenida?

Töö, pereelu ja hobide vahel pole tasakaalu leidmine peaaegu kunagi lihtne. Võib-olla otsite just praegu lahendust, kuidas leida motivatsiooni, et diivanilt taas maha astuda ja hoogsalt treeningutega jätkata? Sellisel juhul on hea teada, et on olemas üks lihtne (kuid sageli tähelepanuta jäetud) viis, kuidas end tõhusalt innustada. Niisiis – kas teadsite, et spordiindu tõstab see, kui panete endale selga mugavad ja nägusad treeningriided, mis teile päriselt ka meeldivad? Seda on tõestanud isegi uuringud.

Kas siis on tõesti oluline, mida ma trennis kannan?

Kas seada treenimisel esikohale mood või mugavus? Võime ju esmapilgul arvata, et treenides on tõeliselt tähtis vaid treening ise. Kui palju saab riietus treeningu tulemust üldse mõjutada? Kas on tõesti vahet, kui kannan spordisaalis tavapäraseid retuuse ja harilikku T-särki või midagi muud?

Tegelikult on nii, et motivatsioonitaseme puhul on olemas otsene seos selle vahel, mida me kanname ja kuidas tegutseme. Kerged materjalid ja hästi läbimõeldud rõivadisain tundub kandes nagu teine nahk ja tagab, et me ei tunne end treenimise ajal piiratuna. Täielik mugavus võimaldab keskenduda treeningülesandele ja mõelda üksnes oma võimete piiridele.

Treeningul PEAB tundma end 100% hästi

Uuringud on näidanud, et ligi 70 protsenti inimestest tunneb, et kena ja meeldiv riietus aitab neil treeningul häid tulemusi saavutada. Kaunis ja mugav outfit motiveerib rohkem liikuma ja seetõttu on spordirõivad oluline osa teguritest, mis soodustavad tervislikumat ja aktiivsemat eluviisi. Kui tunnete end hästi, siis muutub ka enese eest hoolitsemine teie jaoks olulisemaks. Treeningutel peaks igaüks tundma end alati 100 protsenti mugavalt ja toetatult.

Muusika kuulamine treeningu ajal – jah või ei?

Inimesed on erinevad. Mõne jaoks on äärmiselt vajalik, et treeningul saaks kuulata innustavat muusikat. Teised jällegi soovivad täielikult keskenduda ja eelistavad pigem vaikust (näiteks metsajooksul). Uuringud on näidanud, et ligi 40 protsenti inimestest kuulub esimesse rühma, mis tähendab, et tunnetatakse selgelt, kuidas sobiv muusika aitab kõik meeled treeninguks häälestada ja teha üha paremaid sooritusi. Lausa 58 protsenti jõusaalis käijatest usub, et treeningu ajal on muusika kuulamine ülioluline. Seega, kui tunnete, et muusika aitaks motivatsiooni tõsta ka teie puhul, tasub seda võimalust kindlasti proovida!

Positiivne minapilt ja hea enesetunne

Positiivse ja eneseteadliku kogemuse loomine algab sellest, mida te iga päev peeglist näete ning kuidas end tunnete. Kvaliteetsed ja läbimõeldud rõivabrändid motiveerivad teid taas tegutsema ja jõusaali- või ükskõik millise teile sobiva treeninguga alustama/jätkama. Ilusaid spordirõivad kandes te mitte ainult ei tunne end motiveeritult, vaid näete ka suurepärane välja!

Esileht
Pood
0
Ostukorv
Otsing