Foxfit.ee Tv3 saates Naudime Elu

Kas teie meelest võiksid spordiriided olla mugavad, vastupidavad ning samal ajal ka omanäolised ja ilusad? Foxfiti valikus leiduvad entusiasmi ja südamega valmistatud kvaliteetsed spordiriided, mis on viimasel ajal saamas Eesti sportlike naiste ja meeste seas üha populaarsemaks. Seepärast leidsid meie pakutavad rõivabrändid kajastust ka „Naudime elu“ saates, kus tutvustasime oma tootevalikut ja e-poodi.

Foxfit.ee – Skandinaavia brändide ametlik edasimüüja

Kõiki Foxfiti rõivaste brände iseloomustab kvaliteetne materjal, mis on saanud klientidelt väga head tagasisidet.

ICANIWILL (I can, I will) toob teieni tunnustatud Rootsi kvaliteedi nii naiste kui meeste spordirõivastuses. Brändi looja Gustaf Ollas on aastaid tegutsenud personaaltreenerina, niisiis räägib selle brändi kasuks pikaajaline kogemus, kvaliteet, vastupidavus ja mugavus. Peale selle on nii retuusid, spordipluusid, sportlikud topid kui ka dressipluusid ja -püksid tõeliselt nägusad!

Tuntud Norra bränd BARA Sportswear on samuti loodud personaaltreenerite poolt ja ennekõike keskendutakse spordirõivaste tootmises just nendele naistele, kes hindavad spordisaalis kvaliteeti ja vastupidavust, kuid peavad oluliseks ka keskkonnasõbralikkust. BARA tooteid müüakse üle maailma ja Foxfiti kaudu need jõudnud ka Eesti naisteni.

Kolmas bränd Workout Empire pöörab samuti suurt tähelepanu keskkonnateadlikkusele ja peab oluliseks, et nende valmistatud spordiriiete kandja tunneks end enesekindlalt ja julgeks püüelda oma eesmärkide poole. 2016. aastal loodud bränd on praeguseks saanud tunnustatud kvaliteedi näitajaks üle maailma ja tekitanud rohkesti huvi ka Eesti sportlike naiste seas.

Seega, kui teid huvitavad mõnusad, tõeliselt mugavad ja ilusad retuusid ning muud stiilsed spordiriided, mida iga teine veel ei kanna, siis tasub kirjeldatud brändide tooteid kindlasti lähemalt uurida. Võite avastada, et need riided lausa kutsuvad end kandma!

Kvaliteetsed spordirõivad ja treeninguid toetavaid toidulisandeid saab soetada Foxfiti e-poest. Lisaks töötab Foxfiti meeskond iga päev selle nimel, et tuua Teieni suurem valik ning uusi brände – ikka selleks, et tunneksite ennast trenni tehes hästi ja mugavalt.

Kõik tellitud kaubad jõuavad kohale 1–3 tööpäevaga. Kui aga valitud tooted mingil põhjusel ei sobi, saab need alati 14 päeva jooksul tagasi saata. Tagastamine on lihtne protsess. Küsimuste tekkimisel olete alati oodatud pöörduma meie sõbraliku meeskonna poole ja vastame Teile meeleldi!

Esileht
Pood
0
Ostukorv
Otsing